Heel vervelende middag Van Bommel: twee keer slecht nieuws

23 oktober 2022, 15:38

De knappe thuisreeks van Mark van Bommel met Antwerp FC in de Jupiler Pro League is ten einde. Na zeven zeges op rij ging de kraker tegen koploper RC Genk verloren: 1-3. Een doelpunt van Vincent Janssen was niet genoeg voor een positief resultaat, mede dankzij een hattrick assists van Mike Trésor Ndayishimiye. 

Het had een hele mooie middag kúnnen worden voor Van Bommel, want bij een zege zou hij de koppositie namelijk overnemen van de opponent en zou de jacht op de beste thuisreeks ooit worden voorgezet. Maar al na een kwartier ging het mis: een voorzet van Ndayishimiye schoot Bryan Heynen met een heerlijke omhaal de 0-1 tegen de touwen (zie onder).

Het was niet de enige assist die op naam kwam van de voormalig Willem II'er. Na een half uur vond hij namelijk Paul Onuachu, die hij een kwartier voor tijd met een assist aan het beslissen van de wedstrijd hielp. Vlak voor de pauze had Vincent Janssen de spanning in het duel teruggebracht na een foutje achterin bij de bezoekers. Zijn achtste doelpunt van dit seizoen leverde Antwerp FC uiteindelijk dus niets op.

Lees ook: Bizar: al 30% van de trainers in Jupiler Pro League ontslagen

Daarmee was het een hele vervelende middag voor Van Bommel en zijn ploeg, die daarmee de koppositie voorlopig even uit het hoofd moeten zetten. Ook is de ijzersterke thuisreeks van de Belgische club ten einde. Voor koploper RC Genk was het een fijne middag, met alleen een vervelend einde: topscorer Onuachu moest met een blessure naar de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen