Boskamp wordt 'helemaal ziek' van 'eerste opbouwer' Kökcü

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 oktober 2022 – Jan Boskamp vindt het maar vreemd dat Orkun Kökcü zich zo nu en dan bij een doeltrap van Feyenoord helemaal laat terugzakken in het eigen strafschopgebied en zo de eerste schakel in de opbouw is. Andy van der Meijde zet daar eveneens zijn vraagtekens bij.

Boskamp wordt 'helemaal ziek' van 'eerste opbouwer' Kökcü

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Daar word ik helemaal ziek van", begint Boskamp als hij aan tafel bij Veronica Offside beelden te zien krijgt van Kökcü die tegen Sturm Graz de bal ophaalt bij Justin Bijlow en 'm vervolgens naar voren peert. "Ik vraag me af waarom hij dat doet. Dat doet hij regelmatig in een wedstrijd, hè. Ik weet niet waarom hij dat doet."

Volgens Wim Kieft wil Kökcü 'te veel helpen'. "Dat zit wil in hem. Het is niet altijd slim, maar die gozer is wel altijd bereid om vol te gaan", zegt hij. Boskamp denkt daar het zijne van. "Trauner en die ander kunnen toch ook wel opbouwen?", vraagt hij zich af. "Ik vind hem een goede voetballer, maar dat moet hij niet doen."

Van der Meijde vindt dat Kökcü zich ook niet al in zo'n vroeg stadium met de opbouw moet bemoeien. "Hij moet op zijn positie blijven staan en een ander het werk laten doen" stelt hij. "Hij moet gewoon op het middenveld belangrijk zijn. Als je de bal ophaalt, lijkt het net alsof je geen vertrouwen hebt in de opbouw."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd