PSV dreigt door clausule Jarrad Branthwaite kwijt te raken

31 oktober 2022, 16:54

PSV kan volgens Voetbal International een winters vertrek van Jarrad Branthwaite niet tegenhouden. Everton heeft de optie om twintigjarige centrale verdediger terug te halen als hij in de eerste seizoenshelft te weinig speelminuten maakt. En dat lijkt te gaan gebeuren.

Het is niet duidelijk bij hoeveel speelminuten de optie vervalt, maar bovengenoemd medium stelt dat het afgesproken minimumaantal wedstrijden om een terugkeer te tegen te houden al uit zicht is. Branthwaite, door de PSV-aanhang Lange Gerrit genoemd, kwam sinds de afgelopen vier Eredivisie-wedstrijden slechts vijf minuten in actie.

Bij PSV wil men de samenwerking met Branthwaite het liefst voortzetten. Hoewel de van Everton gehuurde verdediger geen vaste basisspeler is, heeft hij in de minuten die hij kreeg van Ruud van Nistelrooij een goede indruk gemaakt. Zo was Branthwaite een van de uitblinkers in grote wedstrijden tegen Feyenoord (4-3) en Arsenal (2-0).

Mocht Branthwaite in de winter vertrekken, dan is er geen sprake van paniek in Eindhoven. Olivier Boscagli bevindt zich namelijk in de laatste fase van zijn herstel van een zware knieblessure en lijkt na de lange winterstop zijn rentree te kunnen maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wegwezen !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen