Pasveer kritisch op defensief optreden Ajax: "Dat is wel zorgelijk"

9 november 2022, 22:29

Remko Pasveer beseft dat er werk aan de winkel is bij Ajax. De 39-jarige sluitpost kreeg tegen Vitesse twee doelpunten van Million Manhoef om de oren, waardoor de Amsterdammers met 2-2 gelijkspeelden. Pasveer was na afloop kritisch op het optreden van zijn ploeg.

Waar het volgens Pasveer mis ging? "Restverdediging, dat is gewoon het verhaal. Als je ziet hoe makkelijk wij de eerste bal verliezen en met z'n allen moeten terugsprinten...", aldus de keeper voor de camera van ESPN. "We staan gewoon niet goed. Daar moeten we echt tijd en energie in gaan steken, het is iets wat wel zorgelijk is", stelt Pasveer.

De keeper realiseert zich dat Ajax ook legio kansen om zeep hielp, maar baalde vooral van het defensieve optreden. "We hebben nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Hij heeft daar ook andere ideeën over, dat is ook logisch. Het is uiteindelijk aan hem om de boel morgen aan te halen."

Ajax liet het na om de koppositie te heroveren. De Amsterdammers staan daardoor nu op de tweede plaats in de Eredivisie, met één punt achterstand op koploper PSV.

Bekijk hier: de beoordelingen van Ajax tegen Vitesse

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen