'Dumfries kan na het WK overstap naar Premier League maken'

10 november 2022, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Denzel Dumfries kan na het WK vertrekken bij Internazionale. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano staat de rechtsback van Oranje namelijk hoog op het verlanglijstje van Chelsea.

De Londense club ziet in Dumfries een mogelijke vervanger van Reece James, die met blessureleed kampt en daardoor het WK aan zich voorbij moet laten gaan. Dumfries maakte anderhalf jaar geleden de overstap van PSV naar Inter, en is daar vrijwel altijd verzekerd van een basisplaats.

De Italianen maakten in de zomer van 2021 ruim veertien miljoen over naar Eindhoven om de oud-speler van Sparta Rotterdam en SC Heerenveen in te lijven. Volgens Romano is hij inmiddels minstens het dubbele waard. Chelsea zou er namelijk zo'n dertig miljoen voor over hebben om de 26-jarige back over te nemen.

Voordat het zover is gaat Dumfries eerst het WK spelen. De inmiddels 37-voudig international lijkt ook bij Oranje zeker van een basisplaats op het toernooi in Qatar. Zo speelde hij tijdens de laatste interlandperiode zowel in de overwinningen op Polen (2-0) als België (1-0) de volle negentig minuten. In die eerste wedstrijd verzorgde hij de assist bij de eerste Nederlandse treffer van Cody Gakpo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen