Heel pijnlijk: gepasseerde De Gea kreeg bedankje 'voor afscheid'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 november 2022 – Een zeer pijnlijke fout van de nationale bond van Spanje: David De Gea (32) zou zijn bedankt voor bewezen diensten. De keeper van Manchester United behoorde niet eens tot de voorselectie van Luis Enrique voor het WK en daarop dacht dat Luis Ribiales – het hoofd van de voetbalbond – dat de doelman was gestopt. En die actie viel bij de sluitpost logischerwijs niet in goede aarde.

Heel pijnlijk: gepasseerde De Gea kreeg bedankje 'voor afscheid'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Gea gaat namelijk om sportieve redenen niet mee naar het WK, maar volgens het Spaanse tv-programma El Chiringuito werd De Gea bedankt voor bewezen diensten door Ribiales. Enrique zou hem hebben verteld dat De Gea heeft bedankt voor de nationale ploeg, maar niets bleek minder waar. De doelman van Manchester United reageerde dan ook not amused op het bericht van Rubiales. 

Volgens de journalisten in de tv-studio zou De Gea boos zijn, omdat hij zichzelf bij de beste drie keepers van Spanje vindt horen. Dat hij dus een berichtje heeft gekregen van de voorzitter van de Spaanse voetbalbond, deed de goalie heel veel pijn. Unai Simón (Athletic Club), Robert Sánchez (Brighton) en David Raya (Brentford) kregen de voorkeur boven De Gea.

Lees ook: 'Ten Hag selecteert door bij United en wil basiskracht laten gaan'

De Gea speelde in totaal 45 interlands voor de nationale ploeg van Spanje, maar is onder Luis Enrique al een tijdje geen eerste keuze meer. Dat heeft alles te maken met dat hij aan de bal minder sterk is dan de concurrentie. Gezien dit bericht is hij echter nog zeker niet gestopt en dat maakt deze actie vlak voor het WK extra pijnlijk.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd