'Manchester United polst mogelijke vervanger Erik ten Hag'

22 november 2022, 10:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In Spanje is een opvallend gerucht opgedoken. Na het WK is de Spaanse bondscoach Luis Enrique vrij om opnieuw bij een club aan de slag te gaan omdat hij zijn contract met de Spaanse bond nog altijd niet heeft verlengd. Volgens dagblad AS heeft hij inmiddels een aanbieding van Manchester United ontvangen. 

En dat is opvallend, aangezien United vierkant achter Ten Hag bleef staan toen hij in een ruzie verstrikt raakte met Cristiano Ronaldo. De krant weet echter te melden dat de club het liefst direct na het WK al verder zou willen met Luis Enrique, die in het verleden ook AS Roma, Celta de Vigo en FC Barcelona onder zijn hoede had. Met die laatste club won hij in 2015 de Champions League. 

United zou echter een grote concurrent hebben voor de handtekening van Enrique. Ook Atlético Madrid zou hem namelijk op de korrel hebben. Die club zou na elf jaar afscheid willen nemen van Diego Simeone, die na een aantal succesvolle seizoenen dit jaar beduidend minder presteert en dus zou moeten plaatsmaken. 

AS is vooralsnog het enige medium dat gewag maakt van de mogelijke vervanging van Ten Hag. Normaal gesproken zitten de Engelse media er bovenop als zoiets aan de orde is bij Manchester United, dus of het gerucht op waarheid berust valt nog te bezien. Ten Hag begon moeizaam aan zijn avontuur bij de Engelse topclub, maar de resultaten van de laatste wedstrijden voor de WK-break waren redelijk tot goed. In de Premier League staat de club momenteel vijfde, met maar liefst elf punten achterstand op koploper Arsenal. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Schoonhoven
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja. En Ronaldo naar RKC.

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We weten het natuurlijk wel, maar als dit waar is zou het wel weer getuigen van extreem kortzichtig "beleid" van een club als in dit geval MU. Ik bedoel, wat hadden ze verwacht? Dat ze nu ineens stijf bovenaan zouden staan met iets van 10 punten los van de concurrentie? Met hoe veel er mis was in de selectie heb je een tussenseizoen, of op zijn minst veel tijd nodig. Het zal iig helpen als Ronaldo in de winterstop vertrekt.

Marovan22
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou dat een erg lage n vieze streek vinden, als het waar is..... 👀

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hier geloof ik dus echt helemaal niks van.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen