'Ziyech mag Chelsea verlaten, perfect scenario voor Ajax?'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 november 2022 – Hakim Ziyech mag op zoek naar een nieuwe werkgever. De aanvaller komt niet meer in de plannen voor bij Chelsea en mag zodoende op zoek naar een nieuwe werkgever, zo schrijft journalist Hrach Khachatryan van het Engelse VBET News. Dat kan goed nieuws betekenen voor Ajax.

'Ziyech mag Chelsea verlaten, perfect scenario voor Ajax?'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ziyech speelt sinds 2020 voor de Londenaren. In zijn eerste seizoen won de Marokkaanse linkspoot direct de Champions League, maar Ziyech slaagde er nog niet in om een onbetwiste basisspeler te worden. Dit seizoen deed Ziyech pas in vijf Premier League-wedstrijden mee, waarvan slechts één als basisspeler. In de Champions League mocht hij nog geen een keer starten.

Chelsea, dat twee jaar geleden ruim veertig miljoen euro betaalde om Ziyech los te weken in Amsterdam, zal niet tevreden zijn over wat de creatieve speler tot dusverre heeft gebracht in het shirt van de Londense topclub. In 92 wedstrijden was Ziyech desondanks goed voor veertien doelpunten, terwijl hij tien keer een treffer voorbereidde.

Momenteel is Ziyech met Marokko in Qatar voor het WK voetbal, waar zijn land met een 0-0 gelijkspel begin tegen Kroatië. Na het wereldkampioenschap zal de linkspoot op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Mogelijk waagt Ajax een poging voor zijn krabbel. De regerend kampioen van Nederland wil zich deze winter versterken met een nieuwe buitenspeler.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd