Brazilië met dank aan Richarlison na rust alsnog langs Servië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Brazilië heeft Servië met 2-0 verslagen in de laatste wedstrijd van de eerste speelronde op het WK in Qatar. Vier jaar geleden stond dezelfde uitslag op het scorebord toen beide ploegen elkaar troffen op het WK in Rusland.

Brazilië met dank aan Richarlison na rust alsnog langs Servië

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vijfvoudig wereldkampioen en topfavoriet voor de eindzege overtuigde tot de 1-0 allerminst. Het creëerde voor de pauze wel wat kansjes, maar vaak was de eindpass niet goed. Net na rust profiteerde Raphinha bijna van een fout van Nemanja Gudelj (ex-NAC, AZ en Ajax), maar stuitte op doelman Vanja Milinkovic-Savic. Van afstand raakte Alex Sandro met een hard schot de paal.

Na ruim een uur viel de bevrijdende 1-0 nadat Richarlison een rebound benutte. Met een spectaculaire omhaal zette de aanvaller zijn ploeg ook op 2-0. Daarmee zat de klus voor de schutter er op en werd vervangen door Gabriel Jesus.  Ook oud-Ajacied Antony viel nog in bij O Seleçao, die nog een flink aantal kansen bij elkaar speelde. Casemiro was met een geplaatst schot tegen de lat nog het dichtst bij een derde treffer. 

Door de zege gaat Brazilië na het eerste duel aan de leiding in groep G, waarin Zwitserland eerder vandaag met 1-0 won van Kameroen. Vier jaar geleden zaten Brazilië, Servië en Zwitersland ook al bij elkaar in de poule overigens, die destijds werd gecompleteerd door Costa Rica. Na de overwinning op de Serviërs is Brazilië één van de weinige favorieten die met een goed resultaat aan het WK is begonnen. Eerder gingen Argentinië en Duitsland al ten onder tegen respectievelijk Saoedi-Arabië en Japan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd