Ajax
1 – 1
FC Volendam

"Zou me niet verbazen als Noppert bij Ajax terechtkomt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – De grootste verrassing aan Nederlandse zijde op het WK is tot nu toe doelman Andries Noppert. De 28-jarige keeper van sc Heerenveen is ineens basisspeler en zou volgens Aad de Mos zomaar naar Amsterdam kunnen vertrekken.

"Zou me niet verbazen als Noppert bij Ajax terechtkomt"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de podcast Twee Viertje met Aad zegt De Mos dat hij Noppert nooit als eerste keeper in Oranje had verwacht. "Je ziet wel dat hij kwaliteiten heeft, bij Go Ahead heb je dat ook gezien", begint de trainer in ruste. "Maar toen bekend werd dat Cillessen niet meeging had ik gedacht aan Justin Bijlow."

Met een aantal goede reddingen maakte Noppert echter een prima indruk tegen Senegal. Het tweede groepsduel met Ecuador verliep echter minder voorspoedig voor de Fries, die met een wilde trap aan de wieg stond van de tegenaanval waaruit de 1-1 viel. Toch denkt De Mos dat Noppert inmiddels op de scoutingslijstjes van Ajax een prominente positie in kan nemen.

"Ajax zoekt een goede keeper, die nog niet boven de dertig jaar is. Noppert kan nog een jaartje of acht á negen mee. Als hij bij een topclub terechtkomt zou me dat niet verbazen." De Mos betwijfelt of de doelman dertig miljoen euro waard is, zoals her en der werd gesuggereerd. Maar: "Mocht hij tot het einde blijven presteren dan zie ik hem wel verkassen naar Ajax bijvoorbeeld."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd