Deze duidelijke voorwaarde stelt Ziyech aan een terugkeer bij Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – Ajax moet een nieuwe serieuze poging gaan doen om Hakim Ziyech terug te halen. Anders dan in de zomer, toen er gesproken werd over een huurdeal, is het voor de Amsterdammers zaak om te gaan voor een permanente overgang. Dat is een van de belangrijkste voorwaarden voor Ziyech, weet Ajax-watcher Freek Jansen.

Deze duidelijke voorwaarde stelt Ziyech aan een terugkeer bij Ajax

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Voetbalpraat van ESPN besprak de journalist de mogelijkheid dat The Wizard terugkeert in Amsterdam. "Ik zou hem gelijk halen", aldus Jansen, die weet dat Ziyech open staat voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena, maar wel met één heel duidelijke en belangrijke voorwaarde. "Hij wil een drie of vierjarig contract. Maar hij gaat niet op huurbasis vertrekken." 

Dat was voor Ziyech ook de reden om niet naar AC Milan te verkassen in de vorige zomer: hij wil per se niet verhuurd worden. "In de afgelopen zomer is hij ook in Amsterdam geweest en hebben ze gesproken. Maar hij wil per se geen huur, alleen vast." Dat hij inmiddels amper bij Chelsea speelt, maakt een winterstransfer aannemelijker en zal de prijs ook doen stijgen. Ziyech zou wel bereid zijn om een flink deel van zijn salaris in te leveren voor een terugkeer. 

Lees ook: 'Ajax volgt verrassende WK-ganger: "Ze zijn geïnteresseerd, klopt"

Aan tafel bij Voetbalpraat wordt geschat dat Ziyech nog maar slechts twintig miljoen euro hoeft te kosten en dat is de helft van wat hij de Amsterdammers opgeleverd heeft. Jansen: "Hij brengt aanvallende schwung. Maar dan ben je er nog niet", waarschuwde hij ook over de renovatie van Ajax, dat vermoedelijk afscheid neemt van Lucas Ocampos en dan meer ruimte heeft aan de rechterkant. "Nee, ik denk ook niet dat hij nog een half jaar op de bank wil verpieteren bij Chelsea."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd