Cristiano Ronaldo betaalt peperduur etentje voor hele Portugal-selectie

27 november 2022, 14:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo mag zich dan niet populair hebben gemaakt bij zijn (ex-)clubgenoten van Manchester United, de superster doet er alles aan om de chemie bij zijn ploeggenoten van Portugal goed te houden. Ronaldo nam het elftal mee uit eten na de overwinning op Ghana en hij nam ook nog eens de gehele rekening op zich.

Een zwaarbevochte zege op het Ghana van Ajacied Mohammed Kudus zorgde voor een goede sfeer in het elftal van Portugal. De selectie ging uiteten bij restaurant Tatel de Doha. Dat restaurant is deel van een investeringsmaatschappij waarin Ronaldo de nodige belangen heeft. Iedereen was aanwezig, behalve Jose Sa, João Cancelo en Bernardo Silva na. De rekening bedroeg meerdere duizenden euro's. 

Volgende ronde

Door de overwinning op Ghana en het gelijke spel tussen Zuid-Korea en Uruguay kunnen de Portugezen zich morgen al plaatsen voor de volgende ronde van het WK. Bij een zege zijn ze zeker van de volgende ronde, bij een gelijkspel is er nog een kansje op uitschakeling.

De duels tegen Uruguay (maandag) en Zuid-Korea (vrijdag) moet Portugal afwerken zonder middenvelder Danilo Pereira. De speler van PSG heeft gisteren op de training drie dribben gebroken, tegen Ghana speelde Pereira nog de hele wedstrijd. Maar in de rest van deze groepsfase zal hij niet meer inzetbaar zijn. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen