Ziyech geeft trap na richting Belgen: "Kroatië was veel sterker"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2022 – Hakim Ziyech heeft met 'zijn' Marokko een grote stap gezet richting de volgende ronde van het WK. De Leeuwen van de Atlas wonnen met 0-2 van België, Ziyech was niet onder de indruk van het spel van de Belgen. "Kroatië was veel sterker", aldus Ziyech volgens Voetbal International.

Ziyech geeft trap na richting Belgen: "Kroatië was veel sterker"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na een spannende wedstrijd staat Marokko op de rand van kwalificatie. "Onze eerste wedstrijd tegen Kroatië was moeilijker. Kroatië was veel sterker, we hadden moeite om hen onder druk te zetten. Tegen de Belgen ging dat veel beter, ook doordat zij veel fouten maakten", vertelde de oud-Ajacied.

Lees ook: Lof voor man of the match Ziyech: "Hij wil sterven voor het team"

Ziyech maakte indruk tegen de Belgen, oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat had ook een belangrijke bijdrage. ''Geloof me, Amrabat is een speler van wereldklasse. Hij is een sleutelspeler in mijn plannen. Ik verwacht dat hij na het WK naar een grote Europese club verhuist", vertelde bondscoach Walid Regragui volgens het tijdschrift.

Donderdagmiddag speelt Marokko haar laatste groepswedstrijd tegen het al uitgeschakelde Canada, een gelijkspel is genoeg voor de Noord-Afrikanen. De overwinning tegen België wordt door de Marokkaanse krant L'Opinion omschreven als 'de wraak voor 1994', toen schakelde België de Marokkanen uit op het WK.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd