Spanje onder de indruk van Ziyech: "Hij is een sleutelspeler"

4 december 2022, 21:40

Spanje is op zijn hoede voor het WK-duel tegen Marokko en voornamelijk voor de kwaliteiten van Hakim Ziyech. De oud-speler van Ajax maakt tijdens dit WK in Qatar grote indruk, waardoor de Spanjaarden nadrukkelijk rekening zullen gaan houden met de buitenspeler van Chelsea.

Manchester City-speler Rodri is op de persconferentie van Spanje in aanloop naar het duel tegen Marokko ingegaan op de kwaliteiten van de Marokkaanse aanvaller:   "Ik ken zijn kwaliteiten. Hij heeft een geweldige traptechniek en heeft gevaarlijke schoten in huis", zegt de verdediger van Spanje, die duidelijk onder de indruk is van de 29-jarige speler.

Rodri vervolgt: "Hij is een sleutelspeler bij Marokko. Maar hij heeft ook hele goede medespelers om zich heen. Het wordt een lastige wedstrijd", verwacht Rodri, die in de Marokkanen een sterke tegenstander ziet: "De ploeg is geweldig, één van de beste teams in Afrika. We gaan dinsdag zien wie sterker is, maar Marokko werd wel eerste in een sterke poule. Dat zegt wel iets."

Van onderschatting lijkt dus geen sprake bij Spanje, dat zelf in de groepsfase één keer wist te winnen, één duel gelijkspeelde en het laatste duel verloor van Costa Rica. Daardoor eindigde Spanje onder Japan in de groep, waardoor het nu Marokko treft. Anders was Kroatië de tegenstander geweest.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen