Marca weet het zeker: Ronaldo voor monstersalaris naar Al-Nassr

5 december 2022, 13:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo is vanaf 1 januari speler van het Saoedische Al-Nassr. Dat weet het Spaanse Marca inmiddels zeker, nadat die transfervrije overstap afgelopen week al steeds dichterbij leek te komen. Naar verluidt gaat Ronaldo bij zijn nieuwe club zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar verdienen.

Ronaldo zorgde een maand geleden voor grote ophef door een spraakmakend interview met Piers Morgan. Hij haalde uit naar Manchester United en diverse belangrijke personen binnen de club, onder wie trainer Erik ten Hag. Het leidde al snel tot een definitieve breuk met de club waar hij tussen 2003 en 2009 succesvolle jaren beleefde.

Daarna wilde Ronaldo zich vooral focussen op het WK met Portugal en een beslissing over zijn toekomst uitstellen, maar in de tussentijd verschenen steeds meer berichten over een mogelijke overstap naar Al Nassr. Volgens Marca heeft de 37-jarige superster de knoop nu dus definitief doorgehakt en speelt hij per 1 januari in Saoedi-Arabië. 

Monstercontract

Bij Al Nassr tekent Ronaldo naar verluidt een contract voor 2,5 seizoen, dat hem zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar aan salaris zou opleveren. Er is wereldwijd geen enkele topspeler die in de buurt komt van een dergelijk jaarsalaris. Overigens is het akkoord nog niet officieel bevestigd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen