Marca weet het zeker: Ronaldo voor monstersalaris naar Al-Nassr

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 december 2022 – Cristiano Ronaldo is vanaf 1 januari speler van het Saoedische Al-Nassr. Dat weet het Spaanse Marca inmiddels zeker, nadat die transfervrije overstap afgelopen week al steeds dichterbij leek te komen. Naar verluidt gaat Ronaldo bij zijn nieuwe club zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar verdienen.

Marca weet het zeker: Ronaldo voor monstersalaris naar Al-Nassr

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo zorgde een maand geleden voor grote ophef door een spraakmakend interview met Piers Morgan. Hij haalde uit naar Manchester United en diverse belangrijke personen binnen de club, onder wie trainer Erik ten Hag. Het leidde al snel tot een definitieve breuk met de club waar hij tussen 2003 en 2009 succesvolle jaren beleefde.

Daarna wilde Ronaldo zich vooral focussen op het WK met Portugal en een beslissing over zijn toekomst uitstellen, maar in de tussentijd verschenen steeds meer berichten over een mogelijke overstap naar Al Nassr. Volgens Marca heeft de 37-jarige superster de knoop nu dus definitief doorgehakt en speelt hij per 1 januari in Saoedi-Arabië. 

Monstercontract
Bij Al Nassr tekent Ronaldo naar verluidt een contract voor 2,5 seizoen, dat hem zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar aan salaris zou opleveren. Er is wereldwijd geen enkele topspeler die in de buurt komt van een dergelijk jaarsalaris. Overigens is het akkoord nog niet officieel bevestigd. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd