'Gewilde WK- en Bundesliga-ster verkiest Liverpool boven Real'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 december 2022 – Real Madrid had hem hoog op het lijstje staan, maar Liverpool lijkt de belangrijkste gegadigde voor de handtekening van Jude Bellingham (19). Dat schrijft Christian Falk van de Duitse krant Bild woensdag. 

'Gewilde WK- en Bundesliga-ster verkiest Liverpool boven Real'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bellingham maakt dit seizoen grote indruk bij Borussia Dortmund. Hij miste nog geen minuut in de Bundesliga en was vooral beslissend in de Champions League. In de eerste vier groepsduels kwam hij telkens één keer tot scoren, waardoor de Duitsers als tweede achter Manchester City eindigden in groep G en dus een plaats bij de laatste zestien afdwongen .

Zijn goede vorm nam hij vervolgens mee naar het WK in Qatar, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd in alle vier de Engelse duels tot nu toe een basisplaats had. In het openingsduel met Iran (6-2 winst) was hij in de eerste helft verantwoordelijk voor de openingstreffer van de ploeg van Gareth Southgate. Het was tevens zijn eerste doelpunt voor de Engelse ploeg, waarvoor hij in 2020 als 17-jarige al debuteerde. 

Real Madrid werd lang genoemd als mogelijke bestemming voor het toptalent, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het huidige seizoen zijn laatste in Dortmund zal zijn. Toch kiest Bellingham volgens Christian Falk dus voor een terugkeer naar Engeland, waar Liverpool de belangrijkste gegadigde is voor zijn handtekening. Zijn familie zou een belangrijke stem hebben in het besluit over zijn toekomst. Bellingham verliet Engeland in 2019 toen Borussia Dortmund hem voor een ongekend bedrag van 25 miljoen euro wegplukte bij Birmingham City. Hij was op dat moment slechts zestien jaar oud. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd