Argentijns twijfelgeval lijkt duel met Oranje 'gewoon' te halen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 december 2022 – Het lijkt erop dat de Argentijnse middenvelder Rodrigo De Paul vrijdag gewoon in actie kan komen tegen het Nederlands elftal. De 28-jarige speler van Atlético Madrid heeft de onzekerheid over zijn fysieke gesteldheid weggenomen.

Argentijns twijfelgeval lijkt duel met Oranje 'gewoon' te halen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Argentinië werd deze woensdag beweerd dat De Paul een twijfelgeval is voor de kwartfinale op het WK. De middenvelder zou tijdens een training geblesseerd zijn geraakt, maar van een serieuze blessure blijkt geen sprake te zijn. 'Alles is oké', schrijft hij op Instagram.

Mits fit zal De Paul, die dit WK nog geen minuut miste, starten tegen Oranje. Dat is voor Argentinië en in het bijzonder Lionel Messi goed nieuws. De sterspeler van de Argentijnen kan excelleren omdat zijn teamgenoten - met De Paul in het bijzonder - het vuile werk voor hem opknappen.

Di María
Ángel Di María trainde deze woensdag ook met de Argentijnse groep. Hij mist de achtste finale tegen Australië (2-1) vanwege een bovenbeenblessure. Of hij op tijd hersteld is om vrijdag in actie te komen tegen het Nederlands elftal is nog niet bekend.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd