'PSV moet vrezen voor vertrek verdediger na Italiaanse interesse'

9 december 2022, 10:45

PSV moet rekening houden met een  vertrek van Jarrad Branthwaite. De Engelse verdediger is in Eindhoven geen onbetwiste basisspeler, waardoor Everton overweegt om hem terug te halen naar Engeland. Daar zou hij vermoedelijk niet blijven: er zijn veel clubs in de markt.

PSV hoopt Branthwaite juist definitief over te nemen en is tevreden over de ontwikkeling van de verdediger, die pas acht wedstrijden mee mocht doen in de Eredivisie. Daarin was hij eenmaal trefzeker: tegen Feyenoord. De speelkansen van Brantwaite lijken na de winterstop te gaan slinken omdat concurrent Olivier Boscagli op de weg terug is van een zware blessure.

Lees ook: PSV krijgt Boscagli terug

Everton overweegt de Engelsman terug te halen en kan de twintigjarige verdediger voor een flinke som geld verkopen. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport is het AS Roma van José Mourinho bereid om circa vijf miljoen euro te betalen aan Everton. Er zijn ook diverse clubs uit de Engelse competitie in de markt voor Branthwaite.

Naast Boscagli heeft PSV in de achterhoede ook nog de beschikking over centrumverdedigers Jordan Teze, André Ramalho en Armando Obispo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen