Koopmeiners verrast zelfs familie: "Het kan eigenlijk helemaal niet"

10 december 2022, 23:06

De familie van Teun Koopmeiners durfde nauwelijks te kijken naar de kwartfinale van het Nederlands elftal tegen Argentinië. Het broertje van de middenvelder van Atalanta, Peer Koopmeiners, dwong zichzelf om de wedstrijd toch te volgen.

"Na de 2-0 ben ik weggelopen, maar eigenlijk trek ik het niet met de zenuwen", vertelt de 22-jarige middenvelder van AZ in de WK Daily van FC Afkicken. "Toen Teun erin kwam begon het flink te klotsen onder mijn oksels, bij de 2-1 van Weghorst lag ik ergens in de keuken op de grond te balen."

Voor de vrije trap in de laatste minuut van de blessuretijd werd Koopmeiners geroepen door zijn moeder. "In zijn aanloop dacht ik nog dat hij zou schieten, Wout en Teun hebben ook helemaal geen contact gehad volgens mij. Dus ik snap er helemaal niks van. Het kan ook eigenlijk helemaal niet dit, ik moet hier nog een hartig woordje met hem over spreken", lacht hij.

Vijf wedstrijden

Koopmeiners kwam in alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal in actie. Tegen Ecuador (1-1) had hij een basisplaats, maar die raakte hij meteen weer kwijt. De 24-jarige middenvelder stond verdeeld over de wedstrijden in totaal 214 minuten op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen