Argentinië voelt zich gehaat: "Het is wij tegen de rest van de wereld"

13 december 2022, 23:57

Emiliano Martínez heeft zich, samen met zijn teamgenoten van Argentinië, niet bepaald geliefd gemaakt bij de Nederlanders na de kwartfinale. Maar de doelman heeft het gevoel dat nagenoeg de hele wereld Argentinië geen WK-titel gunt. "Het is wij tegen de rest van de wereld", aldus de sluitpost tegenover Bein Sports na de gewonnen halve finale tegen Kroatië.

Het is een lastige weg geweest voor de Argentijnen naar de finale. "Wij verloren onze eerste wedstrijd, nu staat alles op zijn kop. Iedereen twijfelde aan ons. Deze 26 spelers zijn allemaal vechters, wij hebben 45 miljoen Argentijnen achter ons staan", vertelde Martínez, die daaraan toevoegde dat de rest van de wereld tegen hen is. Morgen (woensdag) wordt de tweede finalist bekend gemaakt, Frankrijk of Marokko. Wie het wordt maakt voor de doelman niet uit. "Ze hebben allebei een geweldige reeks aan wedstrijden en zijn als teams ook heel goed."

Uitzinnige Messi

Lionel Messi was - vanzelfsprekend - door het dolle heen na het halen van de finale. "Er gaat van alles door je hoofd. Heel spannend om dit allemaal te zien. Tijdens het WK hebben we iets ongelooflijks meegemaakt. We gaan de finale spelen, dat is wat we wilden", aldus de sterspeler tegen TyC Sports.

"Ik geniet hier erg van, ook al begonnen we met een nederlaag. We vragen mensen om ons te vertrouwen, we weten wat we kunnen. Deze groep is te gek. Opnieuw staat Argentinië in een WK-finale, geniet ervan." Morgen spelen Marokko en Frankrijk de tweede halve finale, aanstaande zondag is de WK-finale. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja en toen heel de wereld tegen de nazis waren gaven jullie ze onderdak.

Schoonhoven
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een droevig clubje zeg.

Eggie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

stelletje monkeys

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is te hopen dat Marokko vanavond van Frankrijk wint en dat Marokko ook wereldkampioen wordt. Is weer eens wat anders en een blamage voor "ons Oranje" dat nooit in geslaagd was om überhaupt 1 keer wereldkampion te worden en dit komt door het vele grote mond gezeik rondom ons voetbal.

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe kun je je nu gehaat voelen door de hele wereld?! De FIFA heeft écht haar stinkende best gedaan om jullie naar de finale te loodsen…..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen