Conte steunt gebeten hond Kane na spreekkoren: "Waren bang"

26 december 2022, 21:35   Bijgewerkt: 26 december 2022, 21:41

Antonio Conte heeft Harry Kane op Boxing Day een hart onder de riem gestoken. De spits van Tottenham Hotspur kreeg op bezoek bij Brentford flink wat over zich heen naar aanleiding van zijn gemiste strafschop in de WK-wedstrijd tegen Frankrijk. De manager van The Spurs vindt dat zijn aanvoerder dat niet heeft verdiend.

Tijdens de Londense burenruzie lieten de fans van Brentford zich horen tegen Kane. 'You've let your country down', was er te horen in het Brentford Community Stadium. "Volgens mij waren de fans bang voor hem omdat hij bij Tottenham speelt", liet Conte na de wedstrijd weten bij Sky Sports. "Het is normaal dat ze een tegenstander uit zijn concentratie proberen te halen. Maar een speler als Kane verdient applaus van supporters van iedere club."

Lees ook: Liverpool dankt Van Dijk en vindt aansluiting met CL-plekken

Kane was na een 2-0 achterstand met een doelpunt erg belangrijk voor The Spurs. De bezoekers leken hard op weg naar een nederlaag tegen Brentford, maar mede dankzij een treffer van de spits werd het toch nog 2-2. "Ik heb geen twijfel over zijn kwaliteit en mentaliteit. Voetbal bestaat uit positieve en negatieve momenten. Als voetballer op een hoog niveau moet je negatieve dingen opzij kunnen schuiven. Dat heeft Harry gedaan", sprak Conte over zijn aanvoerder.

Premier League

De strijd om de bovenste plekken in de Premier League blijft onverminderd spannend. Door het gelijkspel staat Tottenham nog wel op de vierde plaats, maar Manchester United kan die plek overnemen. Liverpool komt op zijn beurt ook een stuk dichterbij, nadat The Reds maandagavond een 1-3 overwinning boekten op bezoek bij Aston Villa. De koppositie is nog altijd in handen van Arsenal, dat op de hielen wordt gezeten door Newcastle United en Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen