Van Dijk blij met komst Gakpo: "We moeten hem tijd geven"

31 december 2022, 12:22

Virgil van Dijk is dolblij met de komst van Cody Gakpo naar Liverpool. De aanvaller van het Nederlands elftal verruilde PSV deze maand voor een avontuur bij de Engelse topclub. Daar heeft Van Dijk overigens zelf geen rol van betekenis in gespeeld.

"Ik heb hem niet hoeven overtuigen om naar ons te komen", vertelde Van Dijk vrijdagavond na de 2-1 overwinning op Leicester City aan Sky Sports. "Cody is een geweldige speler, een goede jongen. We moeten hem de tijd geven om te wennen en zijn draai hier te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat de fans van Liverpool hem de komende weken daarin gaan steunen."

Gakpo verkaste voor een recordbedrag van vijftig miljoen euro naar Liverpool, waar hij mogelijk al meteen belangrijk kan zijn voor zijn ploeg. De bezetting op de flanken is bij PSV namelijk enorm dun, nadat Luis Díaz en Diogo Jota een blessure opliepen. Zij zijn naar verwachting voorlopig nog niet terug, waardoor Gakpo al snel van waarde kan worden.

Hij zal in ieder geval de steun van zijn ploeggenoot Van Dijk krijgen. De Nederlander is nog altijd onomstreden bij Liverpool. "Ik ben hier nu bijna vijf jaar. Ik ben enorm trots dat ik voor deze prachtige club mag spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen