'Heracles Almelo tovert weer Italiaanse verrassing uit hoge hoed'

3 januari 2023, 15:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo lijkt beet te hebben in de zoektocht naar een aanvallende versterking. Antonio Satriano staat volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio op het punt om over te komen van AS Roma. Het zou gaan om een definitieve transfer.

Satriano is een negentienjarige spits die drie jaar geleden vanuit de jeugdopleiding van Crotone de overstap naar Roma maakte. In de eerste seizoenshelft was de Italiaan goed voor negen doelpunten en twee assists in de competitie voor Roma Onder-19.

Of er een transfersom is gemoeid met de overgang, is niet bekend. Satriano lijkt in elk geval niet als eerste spits (voor de korte termijn) naar Almelo te worden gehaald. Met Giacomo Quagliata werd in het recente verleden al een keer een Italiaan aangetrokken door Heracles. Hij werd afgelopen zomer voor twee miljoen euro verkocht aan Cremonese.

Heracles is op dit moment de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De voorsprong op nummer twee PEC Zwolle bedraagt vijf punten, waarbij de kanttekening moet worden gemaakt dat de Heraclieden een wedstrijd meer hebben gespeeld. De nummers één én twee van de competitie promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen