'Chelsea waagt vergeefse poging om Ziyech als pasmunt te gebruiken'

5 januari 2023, 12:59

Benfica laat Enzo Fernández niet zonder slag of stoot gaat. Een monsterbod van Chelsea heeft de Portugese club niet kunnen overtuigen om akkoord te gaan met een vertrek van de 21-jarige middenvelder.

Chelsea is inmiddels al enige tijd bezig met het aantrekken van Fernández. Benfica wil de WK-revelatie wel verkopen, maar alleen tegen de juiste prijs. Een bod van negentig miljoen euro plus Hakim Ziyech, Datro Fofana (huur) en Andrey Santos (huur) is volgens Record afgewezen door de Portugezen.

Benfica wil het onderste uit de kan halen en dat betekent een transfersom van 120 miljoen euro. Dat is de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van de Argentijnse middenvelder is vastgelegd. Mocht Fernández binnenkort daadwerkelijk voor dat bedrag naar Stamford Bridge gaan, dan deelt hij straks samen met Antoine Griezmann de zesde plaats op de ranglijst van duurste transfers alle tijden.

Ziyech

Dat Chelsea Ziyech als pasmunt wil gebruiken, zegt veel over de situatie van de Marokkaanse spelmaker in Londen. De stilist komt ook onder Graham Potter weinig aan spelen toe en mag deze winter vertrekken. Na zijn uitstekende WK is er veel belangstelling voor Ziyech. Onder meer AC Milan zou hem hoog op het lijstje hebben staan, terwijl een terugkeer naar Ajax voor Ziyech ook een optie zou zijn.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen