Tweede Manchester Derby van het seizoen: spektakel gegarandeerd

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 januari 2023 – Manchester United en Manchester City staan vanmiddag tegenover elkaar in de tweede Manchester Derby van dit seizoen. De eerste eindigde in misschien wel de meest sensationele Premier League-wedstrijd die we in 2022/23 gezien hebben. Dankzij hattricks van Erling Haaland én Phil Foden won Manchester City met liefst 6-3. FCUpdate.nl en Jack's zien genoeg redenen waarom we ook vandaag weer een spektakelstuk mogen verwachten.  

Tweede Manchester Derby van het seizoen: spektakel gegarandeerd

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verschil wordt kleiner
Zijn eerste Manchester Derby eindigde dus in een teleurstelling, maar trainer Erik ten Hag zag zijn Manchester United vervolgens wel steeds beter ingespeeld raken. Sterker nog: sinds de nederlaag tegen de stadsgenoot op 2 oktober verloor United slechts één officiële wedstrijd (de 3-1 tegen Aston Villa). De laatste acht officiële wedstrijden werden allemaal gewonnen, terwijl City afgelopen woensdag nog - weliswaar met een B-ploeg - met 2-0 onderuit ging tegen Southampton in de League Cup. City - United is nog altijd de wedstrijd tussen de nummers twee en vier, maar het verschil is de afgelopen periode verkleind tot slechts vier punten. Lukt het Ten Hag om door een overwinning nog dichterbij te kruipen? Dan levert dat jou bij Jack's 4.00 keer je inzet op!

Sterspelers fris aan de aftrap
Manchester City verloor deze week zoals gezegd met een B-ploeg met 2-0 van Southampton, terwijl de reserves van United met 3-0 wonnen van Charlton Athletic. Het betekent in ieder geval dat alle sterspelers uitgerust aan de aftrap zullen staan. Alle ogen zullen uiteraard gericht zijn op Haaland, die jou met een goal 1.88 keer jouw inzet kan bezorgen - en met een nieuwe hattrick liefst 15.00 keer! Maar ook voor de mogelijke doelpuntenmakers bij United staan mooie quoteringen. Denk bijvoorbeeld aan Marcus Rashford (3.90), Antony (5.40), Anthony Martial (5.60), Bruno Fernandes (5.60).

Eerdere edities
Nog een reden om eens goed te gaan zitten voor deze derby, is dat op basis van de laatste tien edities geen ploeg vooraf als overduidelijke favoriet bestempeld kan worden. Natuurlijk, de laatste twee edities won City overtuigend (6-3 en 4-1), maar van de laatste tien edities won ook United er vier. Vijf keer viel het de kant van the Citizens op en slechts één keer eindigde deze kraker onbeslist. Een gelijkspel was dus zeldzaam, en levert bij Jack's dan ook een mooie quotering van 4.00 op. Met overwinning van de blauwen uit Manchester win je 1.90 keer jouw inleg terug. 

6-3
Tot slot zoomen we nog één keer in op de meest recente ontmoeting. Drie goals van Haaland, drie goals van Foden en aan de andere kant treffers van Antony en Anthony Martial (2) zorgden bij elkaar voor de meeste doelpunten ooit in een Manchester Derby. Of we vandaag zoveel doelpunten gaan zien, valt te betwijfelen, maar het kan zomaar een mooie voetbalmiddag worden. Denk jij dat de twee rivalen samen minstens zes keer scoren? Dan kun je daarmee bij Jack's liefst 11.50 keer jouw inzet terugverdienen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd