Advocaat ontkent geruchten rond Memphis Depay met klem

16 januari 2023, 17:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Memphis Depay ligt in elk geval niet bij Internazionale. Sebastien Ledure, de advocaat van de 28-jarige aanvaller van FC Barcelona, heeft aan Sky Sports laten weten dat er geen gesprekken worden gevoerd met de Italiaanse topclub over een winterse transfer.

Memphis werd eerder op de dag nog in verband gebracht met een overgang naar Inter. Onder meer journalist Gerard Romero beweerde dat Barça en de Italiaanse club dicht bij een ruildeal waren. Waar Memphis de overstap naar Inter moest maken, zou Joaquín Correa de omgekeerde weg bewandelen.

Maar de geruchten kloppen niet, zo laat Ledure nu weten. "Er zijn geen onderhandelingen gaande over een transfer van Memphis naar Inter. Ik ontken alle geruchten. Het is geen optie die op tafel ligt", aldus de advocaat van Memphis. De kans dat de Nederlandse aanvaller bij Barcelona vertrekt, blijft volgens transfergoeroe Fabrizio Romano groot.

Een transfer naar Atlético Madrid?

Atlético Madrid is een van de clubs die Memphis wil overnemen van Barcelona. De onderhandelingen hebben vooralsnog niet tot het gewenste resultaat geleid. Een transfer naar de club uit de Spaanse hoofdstad lijkt een moeilijk verhaal te worden voor Memphis, daar Barça een directe concurrent liever niet sterker wil maken. Een voorstel van de Catalanen om Memphis te ruilen voor Yannick Carrasco is naar verluidt afgewezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen