Supporters Arsenal én Manchester United durven weer te dromen

22 januari 2023, 11:00

Er kwam deze week een einde aan de zegereeks van Erik ten Hag met Manchester United. Na negen overwinningen op rij werd tegen Crystal Palace (1-1) weer een keer punten verspeeld. Het betekende een slechte generale voor The Red Devils in aanloop naar de wedstrijd van vandaag: de kraker tegen Arsenal. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd.

Ten Hag kende een dramatische start bij Manchester, maar heeft de smaak inmiddels aardig te pakken. United draait mee in de top van de Premier League en mag zelfs een beetje dromen van de landstitel, al zijn er grotere titelfavorieten. Feit is dat United zich de afgelopen maanden knap omhoog heeft gewerkt en weer een tegenstander is om mee rekening te houden. Zo ook voor Arsenal vanavond. Denk je dat United vanavond wint in Londen? Zet in en win 4.10 keer je inzet.

Over dromen gesproken: die van Arsenal wordt over enkele maanden mogelijk verwezenlijkt. De Londense club draait en topseizoen en omdat Manchester City veel meer steken laat vallen dan verwacht, kan de ploeg van trainer Mikel Arteta als belangrijkste titelkandidaat worden beschouwd. De laatste keer dat Arsenal landskampioen werd, is alweer bijna twintig jaar geleden. Manchester United werd sindsdien nog vijf keer kampioen.

Maar ook voor Manchester United is het inmiddels alweer een tijdje geleden dat het de beste van Engeland was. De laatste keer was in 2013, toen Sir Alex Ferguson nog aan het roer stond op Old Trafford en Robin van Persie er furore maakte. Vanavond zal United als underdog aantreden in het Emirates Stadium. De odd voor een zege van Arsenal staat op 1.88. Een gelijkspel levert je [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,3.95 keer je inzet] op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen