Vandaag Inside ziet kijkcijfers flink stijgen na soap rond Berghuis

24 januari 2023, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis was afgelopen zondag na De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax behoorlijk uitgesproken. De middenvelder van de Amsterdammers was niet te spreken over het gedrag van onder meer René van der Gijp. Die gebruikte de uitzending van Vandaag Inside om daarop te reageren.

Berghuis keerde zondag terug in De Kuip, waar hij jarenlang namens Feyenoord speelde. De manier waarop de media zijn rentree benaderde, schoot de linkspoot in het verkeerde keelgat. Hij haalde uit naar onder meer Van der Gijp, Eva Jinek het Algemeen Dagblad. Van der Gijp zei vorige week bij Vandaag Inside dat hij Berghuis niet mee zou nemen naar Rotterdam omdat het zoals bekend behoorlijk gevoelig lag bij het Legioen.

Bekijk ook: 'Meest domme' Van der Gijp reageert op interview Berghuis

"Ik heb gezegd dat ik hem niet zou meenemen en opstellen. Dat zou alleen maar zorgen voor gezeik in de bus. Dat hele team zou worden beïnvloed. Ik zou hem wel opstellen als ik als trainer had gezien dat het hem niks zou doen. Maar het deed hem wel heel veel. De opmerking van Jinek over een 'voetbaloorlog' was cynisch", was de strekking van de uitgebreide reactie die Van der Gijp maandagavond gaf aan tafel bij VI.

Kijkcijfers

De hele situatie rond Van der Gijp en Berghuis zorgde wel voor goede kijkcijfers van Vandaag Inside. Er keken namelijk liefst 1.390.000 mensen naar de veelbesproken uitzending. Er waren maandag slechts acht programma's die beter bekeken werden dan VI. Op de eerste plek stond De Slimste Mens, dat ter vergelijking werd bekeken door 3.062.000 mensen. De volgende uitzending van Vandaag Inside is vanavond om 21.40 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben het soms wel soms niet met ze eens . Maar ik vond trouwens wat Derksen zei over Feyenoordfans zo ontzettend dom. Op vrijdag nog moest berghuis naar de kuip volgens hem,omdat anders dat tuig wint . Op maandag is het feyenoordpubliek de gevaarlijkste . Nu geef je dat tuig dus gewoon een 'prijs' meneer derksen . Buiten berghuis om wat schandalig is . Is/was de media goed bezig om alle maatschappelijke problemen naar Feyenoord toe te schuiven . Het gebeurd overal dus idd ook bij Feyenoord ,maar ook bij andere clubs /evenementen . Derksen jinek spreken schande over de politie kosten bij voetbal. Maar als ze de burgemeester goed hadden beluisterd. Hadden ze gehoord dat een gewoon weekendje uit tegenwoordig hun ook klauwen met geld kost .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou zeg, ik ben het warempel met je eens. Met de toevoeging dat ik Gijp gewoon een lul vind. En Jinek is ook redelijk dom.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Achja iedereen zegt wel eens wat . Jinek en ,vd gijp vond ik nog niet zo heel erg . Zo'n derksen vond ik gewoon erger . En meerdere media die er zoveel ophef overmaakte elke dag weer . Je geeft die lui een podium . En je geeft de werkelijkheid niet eerlijk waar . Derksen is al jaren niet meer in een stadion geweest byv . En heeft ooit 30 jaar geleden iets mee gemaakt met feyenoord fans . Nu haalt hij zijn gram steeds . Jammer . Ik vind dat de media verslag moet doen van wat er gebeurd is zonder persoonlijke voorkeur . Mijn collega vroeger die hard ajaxfan . Heeft mij toendertijd heel veel dingen laten zien over ajax . En zegt nu ook dat ze met heel veel dingen weg gekomen zijn in de media . Anyway de enige manier om van al de voetbal ellende af te komen . In en rond een stadion is net als in engeland :een voetbalwet , hardere straffen . Maar goed ik laat mijn plezier in mijn club niet verpesten door de media. En zit morgen gewoon weer op mijn plekkie in de 'bunker' de kuip

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen