'Uitstekend nieuws voor PSV; verdediger keert na maanden terug'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – Olivier Boscagli lijkt spoedig zijn rentree te maken in het shirt van PSV. De 25-jarige verdediger is bijna helemaal hersteld van een zware knieblessure en maakt naar verluidt deze week zijn eerste minuten. Het is de bedoeling dat hij een wedstrijd gaat spelen met de Eindhovense beloften.

'Uitstekend nieuws voor PSV; verdediger keert na maanden terug'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat wordt dinsdagmiddag gemeld door Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Hij weet dat Boscagli aanstaande donderdag mee kan doen tijdens een besloten oefenwedstrijd tussen Jong PSV en De Graafschap. Het is echter nog niet helemaal zeker of Boscagli van de partij is. Afgelopen weekend was hij volgens Elfrink grieperig en de linkspoot moet natuurlijk wel helemaal fit zijn om te kunnen spelen.

Lees ook: Wie helpt PSV aan broodnodige doelpunten op bezoek in Emmen?

Boscagli raakt in april 2022 zwaar geblesseerd in een wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Er werd in Eindhoven meteen gevreesd voor een lange afwezigheid. De ex-speler van OGC Nice heeft een operatie ondergaan en moest zich de afgelopen maanden richten op zijn herstel. Dat zit er dus bijna op en daar zal trainer Ruud van Nistelrooij blij mee zijn. Hij krijgt er spoedig weer een optie bij in zijn achterhoede.

Programma
Dat kan de trainer van PSV wel gebruiken, aangezien er een drukke periode aan gaat komen. PSV wil serieus mee blijven doen voor de landstitel en staat momenteel op de derde plaats. Vanavond staat er een wedstrijd tegen FC Emmen op het programma. Daarnaast zijn de Brabanders nog actief in de KNVB Beker en Europa League. Momenteel vormen Jarrad Branthwaite en Armando Obispo het hart van de defensie.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd