Opstelling PSV: Van Nistelrooij houdt Veerman weer op de bank

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – PSV begint vanavond (18.45 uur) zonder Joey Veerman aan de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De middenvelder wordt in verband gebracht met een transfer naar Besiktas en zit, net als de laatste weken, op de bank. De geblesseerde Luuk de Jong wordt vervangen door Johan Bakayoko

Opstelling PSV: Van Nistelrooij houdt Veerman weer op de bank

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Onder de lat heeft Van Nistelrooij natuurlijk een plekje toebedeeld aan doelman Walter Benítez. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan door Jordan Teze, Jarrad Branthwaite, Armando Obispo en Mauro Júnior. Phillipp Mwene begint daarom op de bank. Daar is ook weer een plekje voor Philipp Max. Hij was de laatste twee wedstrijden ziek, maar is fit genoeg om minuten te kunnen maken aan De Oude Meerdijk.

Lees ook: 'PSV moet vrezen voor vertrek Veerman: interesse vanuit Turkije'

Op het middenveld is er dus andermaal geen plekje voor Veerman. Van Nistelrooij kiest voor Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez en Guus Til. Door de blessure van aanvoerder De Jong is Anwar El Ghazi in Emmen de diepe spits. Johan Bakayoko mag het tegen de laagvlieger vanaf het begin laten zien. Yorbe Vertessen, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Antwerp, moet genoegen nemen met een reservebeurt.

Opstelling PSV: Walter Benítez; Jordan Teze, Jarrad Branthwaite, Armando Obispo, Mauro Júnior; Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez, Guus Til; Xavi Simons, Anwar El Ghazi, Johan Bakayoko.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd