'Real Madrid wil Dortmund overtuigen met opvallend voorstel'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – Het is niet meer de vraag óf Jude Bellingham Borussia Dortmund komende zomer gaat verlaten, maar wát zijn nieuwe club wordt. De middenvelder kan naar verluidt rekenen op interesse vanuit de Engelse top, terwijl ook Real Madrid oren heeft naar zijn komst. De Spaanse grootmacht heeft er veel geld én een speler voor over om Bellingham naar Madrid te halen.

'Real Madrid wil Dortmund overtuigen met opvallend voorstel'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bellingham maakte in de zomer van 2020 de overstap van Birmingham naar Borussia Dortmund. De talentvolle middenvelder groeide sindsdien uit tot een van de beste spelers van zijn leeftijd. Ook dit seizoen maakt Bellingham indruk met zijn prestaties in Duitsland. In 23 wedstrijden in alle competities scoorde hij al tien keer en verzorgde hij ook nog eens vier assists. Bellingham was basisspeler bij Engeland tijdens het afgelopen WK in Qatar.

Daar heeft hij zich nóg wat meer in de kijker gespeeld. Real Madrid hoopt Bellingham te kunnen verleiden tot een overstap naar Spanje. Volgens Sky Germany is de winnaar van de Champions League in het afgelopen seizoen bereid honderd miljoen euro te betalen voor de komst van Bellingham. De Koninklijke zou daarbij ook nog Eduardo Camavinga willen betrekken in de deal. De Fransman moet dan de omgekeerde weg bewandelen. Camavinga maakte in de zomer van 2021 nog de overstap van Stade Rennes naar Real Madrid.

Lees ook: Nieuw wapen in strijd om Bellingham: Gerrard wil Liverpool helpen

Vraagtekens
Het Spaanse Mundo Deportivo plaatst zijn vraagtekens bij bovenstaand gerucht uit Duitsland. Real Madrid zou er namelijk niet aan denken Camavinga te laten gaan. Trainer Carlo Ancelotti is groot fan van de middenvelder, die zelf het liefst in Madrid blijft. De wens van de Fransman lijkt Real Madrid in ieder geval niet te stoppen in haar jacht op de handtekening van Bellingham. De Madrilenen zouden Borussia Dortmund en de speler al op de hoogte hebben gebracht van hun belangstelling. De concurrentie is echter moordend. Naast Liverpool zou ook en vooral Manchester City inzetten op de komst van Bellingham.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd