Goede gevoel keert terug bij Heracles, ADO klaar voor het grote werk

13 februari 2023, 22:00   Bijgewerkt: 13 februari 2023, 23:26

Heracles Almelo heeft maandagavond zijn tweede zege van 2023 geboekt. De ploeg van trainer John Lammers was dankzij doelpunten van Anas Ouahim met 0-2 te sterk voor MVV. Het ADO Den Haag van Dick Advocaat kende een lastige avond bij Jong PSV, maar won wel met 1-2.

MVV - Heracles Almelo 0-2

Heracles Almelo heeft als doel om na één seizoen terug te keren naar de Eredivisie en legde in de eerste seizoenshelft het fundament voor een razendsnelle terugkeer, maar in het nieuwe jaar vallen de resultaten wat tegen. Sinds de winterstop werden slechts vier punten in vijf duels veroverd. Na de wedstrijd tegen MVV heeft Heracles in 2023 meer punten gepakt dan wedstrijden gespeeld.

De ban werd in de derde minuut gebroken door Ouahim, die na doorkoppen van Antonio Satriano voor het vroege openingsdoelpunt tekende. Emil Hansson raakte tien minuten later de paal, waarna MVV meerdere goede mogelijkheden kreeg om op gelijke hoogte te komen. De 1-1 viel echter niet. De 0-2 wel. Een kleine tien minuten na rust tekende Ouahim voor zijn tweede van de wedstrijd. Het was tevens het laatste doelpunt van de avond.

Jong PSV - ADO Den Haag 1-2

ADO Den Haag is na de uitwedstrijd tegen Jong PSV nog steeds ongeslagen in het nieuwe jaar. De Eindhovense beloften verkochten hun huid wel duur. Max de Waal (negentiende minuut) en Xander Severina (twintigste minuut) leken ADO een makkelijke avond te bezorgen, maar nog voor rust tekende Jason van Duiven vanaf de penaltystip voor de aansluitingstreffer. Jong PSV raakte even later de paal en kreeg meteen na rust een enorme kans op de 2-2, maar de gelijkmaker bleef de Hagenaren bespaard. Op 2 maart speelt ADO weer in Eindhoven. Dan wacht de kwartfinale van de KNVB Beker tegen het eerste elftal van PSV.

Overige uitslag

Jong FC Utrecht - Telstar 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen