Opstelling PSV: Van Nistelrooij heeft twee grote verrassingen in petto

16 februari 2023, 19:51

PSV speelt donderdagavond met een gewijzigde basisopstelling in het Europa League-duel tegen Sevilla. Guus Til en Ismael Saibari zullen aan de start verschijnen bij de Eindhovenaren, waardoor trainer Ruud van Nistelrooij slecht nieuws heeft voor Thorgan Hazard en Johan Bakayoko. De voorhoede bestaat namelijk uit Xavi Simons aan de linkerkant, Luuk de Jong in de spits en Saibari op de rechterflank.

De keuze voor Saibari is op zijn minst opvallend te noemen. Aan het begin van het seizoen koos Van Nistelrooij nog regelmatig voor de Belgische vleugelspeler, maar sinds hij in oktober geblesseerd raakte moest Saibari genoegen nemen met sporadische invalbeurten. In de topwedstrijd tegen Sevilla mag hij het dus opnieuw laten zien.

Achterin kiest Van Nistelrooij voor dezelfde namen als tegen FC Groningen afgelopen zaterdag (6-0). Dit betekent dat André Ramalho en Jarrad Branthwaite het centrum zullen vormen, terwijl Patrick Van Aanholt en Jordan Teze de backposities op zich nemen. Vlak voor hen zullen Ibrahim Sangaré en Joey Veerman het defensieve blok op het middenveld vormen.

Omdat Til terugkeert in de basis, schuift Simons door richting de voorhoede. Hierdoor wordt Hazard, die tegen Groningen in de rust gewisseld werd, geslachtofferd. Luuk de Jong zal tegen zijn oude club vanaf de start verschijnen. Om 21.00 uur zal er worden afgetrapt in Sevilla.

Opstelling PSV: Walter Benitez; Jordan Teze, André Ramalho, Jarrad Branthwaite, Patrick Van Aanholt; Ibrahim Sangaré, Guus Til, Joey Veerman; Ismael Saibari, Luuk De Jong, Xavi Simons.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen