Wiegman fileert Tiger Woods na tampon-grap: "Zeer ongepast"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 februari 2023 – Sarina Wiegman heeft met afschuw gereageerd op een opmerkelijke actie van golficoon Tiger Woods. De 47-jarige Woods haalde tijdens de eerste ronde van het Genesis Invitational een tampon uit zijn zak, om aan te geven dat zijn tegenstander speelde als een meisje. "Het is zeer ongepast, en ik denk dat hij zich dat ook realiseert."

Wiegman fileert Tiger Woods na tampon-grap: "Zeer ongepast"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt Wiegman tegen verschillende Engelse media. 'Slachtoffer' van de opmerkelijke actie was Justin Thomas, die naast collega en tegenstander ook een vriend van Woods is. Tijdens het incident zorgde Thomas er snel voor dat de tampon uit beeld verdween. "Hij is zo'n groot rolmodel en kan een positieve impact hebben op de samenleving. Hij moet zich daar altijd bewust van zijn", aldus Wiegman.

Excuses
Woods bood na afloop zijn excuses aan, maar of het genoeg is mag betwijfeld worden."Het was grappig bedoeld, maar het is duidelijk niet zo opgevat. Als ik iemand heb beledigd, was dat niet mijn bedoeling. Het was gewoon een moment waarop twee vrienden plezier hadden. Nogmaals, als ik iemand heb beledigd, spijt me dat. Het is gewoon dat wij heel de tijd grappen uithalen met elkaar, meer niet. En nee, zo kwam het naar buiten toe niet over, maar tussen ons betekent het niets meer dan een grapje", zei de iconische golfer in een persconferentie. 

Teleurgesteld
Ook Manchester City-speelster Alex Greenwood is niet te spreken over het incident. Op Instagram uit ze haar ongenoegen. "Ik zag het incident pas vanmorgen, maar voor zover ik weet, is hij een enorm rolmodel binnen de sport. Als hij erop terugkijkt, zal hij erg teleurgesteld zijn over wat hij heeft gedaan en ik weet zeker dat hij zich daarvoor zal verontschuldigen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd