'Feyenoord-sterkhouder moet rentree mogelijk nog een week uitstellen'

24 februari 2023, 15:18

Vorige week kwam er uitstekend nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord. Gernot Trauner keerde terug op het trainingsveld en zou vermoedelijk de volgende wedstrijd alweer aanwezig zijn in de wedstrijdselectie. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Fortuna Sittard ging Arne Slot in op situatie van de Oostenrijker. Volgens hem is de rentree van Trauner nog erg onzeker.

Slot geeft aan dat de centrumverdediger de hele week zou meetrainen met de selectie. "Maar jammer genoeg was hij van maandag tot woensdag ziek, dus kon hij niet meetrainen", vertelt de oefenmeester. Vorige week trainde Trauner al twee keer mee met de koploper. "Ik had stiekem al de hoop dat hij toen al op de bank wilde beginnen, maar daar voelde hij zich niet comfortabel bij", gaat Slot verder.

De Oostenrijker keerde donderdag weer terug op het trainingsveld en zal ook morgen aanwezig zijn tijdens de laatste training in de voorbereiding op Fortuna. "Dan gaan we opnieuw bespreken of hij zich vrij en fit genoeg voelt om bij de selectie aan te schuiven", blikt Slot vooruit. "Dat had hij denk ik sowieso geweest als hij de hele week getraind had", voegt de 44-jarige trainer er aan toe.

Geen onderschatting

Slot benadrukt dat Feyenoord zonder enkele vorm van onderschatting naar Sittard afreist. "Daar speelde PSV 3-3 tegen en wij hebben in onze eigen Kuip daar ook 1-1 tegen gespeeld", vertelt de oefenmeester. "Ze zijn door geen enkele ploeg nog echt weggespeeld", gaat Slot verder. Zondagmiddag gaat koploper Feyenoord op bezoek in Sittard en vervolgt het de jacht op het kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen