Gullit zou uitspraak van Taylor meteen in kleedkamer Vitesse hangen

25 februari 2023, 08:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud Gullit mist een stukje nederigheid bij Ajax. De analist van Ziggo Sport raadt Phillip Cocu, de trainer van Vitesse, aan om een uitspraak van Kenneth Taylor in de kleedkamer op te hangen voorafgaand aan de onderlinge wedstrijd van zondagmiddag.

Gullit heeft zich verbaasd over de uitspraken die werden gedaan na de nederlaag van Ajax tegen 1. FC Union Berlin in de Europa League "Ik zag Van der Vaart zeggen: 'Als ik Union Berlin zo zie, dan kan Ajax gewoon winnen'. Vandaag ook weer Talyor in de krant: 'Als wij zondag gewoon weer van Vitesse winnen, dan is het allemaal weer oké'. Dan denk ik bij mezelf, waar haal je dit nou vandaan?"

Lees ookKieft pakt heel Ajax hard aan: 'En dan roepen dat je meer verdient...'

"Union Berlin speelde gelijk tegen Bayern München, heeft gewonnen van Borussia Dortmund en van RB Leipzig, dan kan je toch wel wat?", somde Gullit op in het Voetbal Café van Ziggo Sport. "Een beetje nederigheid mag toch wel? Als ik Vitesse-trainer was, zou ik die uitspraak van Taylor in de kleedkamer hangen en zeggen: "Oh, wij zijn gewoon. Dus jullie winnen makkelijk van ons."

Taylor zei in De Telegraaf te verwachten dat de dreun in Berlijn niet zal doorwerken in de titelrace. "Zeker niet. We moeten de wedstrijd bij Vitesse zondag gewoon 'pakken'. Daar kunnen we geen steken meer laten vallen", stelde de middenvelder van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doe het Philip! Ff toontje lager daar, man man man. Zou mooi zijn als Ajax gewoon lekker naar de Conference League kan gaan. Vervolgens weer tof doen en niet door de groepsfase komen. Doe maar!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is gewoon een kwestie van tijd als de huidige ad en technisch mensen blijven . Ik heb in september ofzo hier al eens gezegd dat het aan en verkoop beleid van ajax slecht is . En dat welke trainer dan ook problemen krijgt en dat geld verdampt. Er werdt toen gelachen maar zie hier . Ook als ze kampioen worden is dit een slecht jaar . Nog eens zo'n zomer en je wordt geen kampioen meer . Ze zijn uitgeschakeld door spelers die in de eredivisie meedraaide bij vitesse,heerenveen ,en iemand die ze zelf afwezen . Dus ja meneer taylor

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch heb ik het voorgevoel dat er een verandering in de stand komt morgen(-avond).

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb Taylor al vanaf Jong Ajax gevolgd, voor mij is hij een middelmatige speler, die niet in de selectie van Ajax thuishoort. Taylor heeft niet laten zien een meerwaarde voor Ajax te zijn, eerder een sta in de weg voor nieuwe spelers.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mee eens. Jongens als Wijndal en Taylor kunnen beter hun voeten laten spreken.

larsk0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus als Vitesse van Ajax wint zou geen verrassing zijn? Kunnen ze volgens Gullit ook alle voorspellingen van de wedkantoren in de kleedkamer ophangen... want die denken ook dat Ajax "gewoon" van Vitesse gaat winnen. En dat je zo"n wedstrijd met een positieve insteek tegemoet gaat is toch zo logisch als wat? Geneuzel eerste klas...

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arrogante klojos daar in Amsterdam. Hopelijk verliezen ze van Vitesse. Hang het idd maar op Philip

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ooh nu ineens tegen vitesse mogen ze geen steken laten vallen..en tegen union zeker niet de hele europese campagne is net als die van psv een grote flop geweest dit jaar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen