Schuurs delft nipt het onderspit in héérlijke derby tegen Juventus

28 februari 2023, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus heeft dinsdagavond in de Turijnse derby met 4-2 gewonnen van aartsrivaal Torino. In een spannende en op-en-neer golvende wedstrijd kwam de ploeg van trainer Massimiliano Allegri tot twee keer toe terug van een achterstand, om vervolgens via doelpunten van Bremer en Adrien Rabiot uit te lopen naar een overwinning. Bij Torino kwam oud-Ajacied Perr Schuurs de volledige wedstrijd in actie.

De 'Derby della Mole' barste na twee minuten al los, toen Yann Karamoh spijkerhard binnenkopte uit een hoekschop. Juventus liet er vervolgens geen gras over groeien en kwam binnen een kwartier al op gelijke hoogte via Juan Cuadrado, maar Antonio Sanabria schoot Torino wederom op voorsprong. Uiteindelijk zouden beide ploegen met een 2-2 stand de kleedkamers voor het eerst opzoeken, doordat Danilo de bal uit een corner nipt over de lijn kopte.

In de tweede helft bood Torino, bij wie Schuurs een uitstekende verdedigende wedstrijd speelde, goed weerstand, maar was het de ervaring van Juventus die het verschil maakte. Bremer kopte, wederom uit de hoekschop, de 3-2 binnen, waarna Rabiot in de 82e minuut de wedstrijd op slot gooide.

Dankzij de overwinning heeft Juventus voor de zeventiende keer op een rij niet verloren van Torino en houdt het team de zevende plaats voorlopig stevig in handen. Torino zal zich moeten richten op de thuiswedstrijd tegen Bologna aankomende maandag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen