Camerabeelden uit bar brengen 'flasher' Walker in ernstige verlegenheid

8 maart 2023, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kyle Walker heeft om de verkeerde redenen de Engelse headlines gehaald. De 32-jarige verdediger van Manchester City wordt mogelijk onderworpen aan een politie-onderzoek nadat hij afgelopen weekend iets te veel van zichzelf liet zien in een bar in Manchester.

Walker boekte zaterdag met Manchester City een 2-0 zege op Newcastle United en ging de volgende dag met vrienden op stap. Het gezelschap zou flink hebben gedronken en aan het einde van de middag 'afschuwelijk gedrag' hebben vertoond. Op beelden die in handen zijn van The Sun, zou te zien zijn dat Walker op een gegeven moment ten overstaan van onder meer twee vrouwen zijn geslachtsdeel laat zien.

Eén van de twee vrouwen lijkt te gillen en naar Walker te wijzen, terwijl de voetballer met zijn vrienden lacht. Enkele minuten later zou de verdediger zijn broek opnieuw naar beneden hebben laten zakken, slechts een paar meter verwijderd van twee andere vrouwen. Walker loopt vervolgens naar de vrouwen toe om ze de hand te schudden en hallo te zeggen, aldus de boulevardkrant.

Worden de camerabeelden naar de politie van Greater Manchester gestuurd, dan wordt er mogelijk een onderzoek gestart naar Walker. Manchester City weigert op het voorval te reageren. The Guardian heeft de politie gevraagd om een reactie gevraagd, maar die nog niet gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frappant dat er met geen woord gerept wordt over 1 van de vrouwen die toch overduidelijk tegen hem aan staat te rijden. Maar goed, dat praat het gedrag van Walker niet goed natuurlijk. Mensen met drank op kunnen zich blijkbaar nogal eens niet gedragen...

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Boulevard update

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen