De vrouw van Maurizio Sarri was blij met de overwinning van AZ op Lazio

12 maart 2023, 12:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ diende Lazio dinsdag de eerste nederlaag toe sinds 11 februari. De Alkmaarders wonnen met 1-2 in Rome in de eerste achtstefinalewedstrijd van de Conference League. De nederlaag was een grote domper voor Maurizio Sarri, maar zijn vrouw Marina was ergens wel blij met het resultaat.

Het viel Lazio-supporters op dat Sarri zaterdagavond met een veel korter kapsel dan gebruikelijk verscheen bij de uitwedstrijd tegen Bologna (0-0). "Mijn vrouw ergerde zich aan mij. Ze bleef maar doorgaan over mijn haar", vertelde Sarri na de wedstrijd aan Sky Italia. "We zaten in een fase waarin we onze wedstrijden bleven winnen, dus ik gebruikte het excuus dat ik mijn haar niet kon knippen zolang we goed presteerden. Toen ik na de wedstrijd van dinsdag thuiskwa, zei ze: oké, nu is het tijd om naar de kapper te gaan."

Hoewel er dus weleens discussies zijn tussen Sarri en zijn echtgenoot, haast hij zich om te zeggen dat hij zich uitstekend gedraagt thuis. "Ik ben een lieverd. Ik val nooit iemand lastig en meestal ben ik er niet eens." AZ verdedigt de voorsprong tegen Lazio in de return van donderdag. De ploeg van Pascal Jansen won zaterdagavond met 1-0 van FC Groningen

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen