Janssen en Vlaar fileren scheidsrechter na strafschop bij City - Leipzig

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 maart 2023 – Theo Janssen en Ron Vlaar zijn van mening dat RB Leipzig dinsdagavond zwaar is benadeeld op bezoek bij Manchester City. De bezoekers uit Duitsland kregen een strafschop tegen na een handsbal van Benjamin Henrichs. De beslissing van scheidsrechter Slavko Vincic werd in de rust onder de loep genomen.

Janssen en Vlaar fileren scheidsrechter na strafschop bij City - Leipzig

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vincic gaf na overleg met de VAR een strafschop, die door Erling Haaland werd benut. Humberto Tan legde in de studio van RTL7 aan Janssen voor of hij het ook een penalty vond. "Nooit, dit is echt ongelooflijk. Die jongen staat op dertig centimeter en schampt de bal. Het mooie is dat niemand reageert, ook van City niet. Als je springt dan gaan je armen mee. De wedstrijd is klaar na die strafschop", aldus een duidelijke Janssen.

Vlaar sloot zich aan bij de woorden van zijn collega. Hij vindt dat de scheidsrechter en de VAR niet alleen naar het duel rond de 'handsbal' hadden moeten kijken. "Dit is echt geen penalty. Je weet dat je als Leipzig een lastige wedstrijd krijgt. Dan moet alles meezitten en zeker niet tegen zoals nu. Hij krijgt ook nog een klein zetje. Er wordt niet naar het totaalplaatje gekeken. Dan is echt nooit een penalty."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd