Van der Vaart: "Individueel vind ik Feyenoord oké, niet meer dan dat eigenlijk"

16 maart 2023, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rafael van der Vaart heeft in gesprek met Ajax Life vooruitgeblikt op De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De voormalig middenvelder verwacht dat de individuele kwaliteiten zondag de doorslag zullen geven en de Amsterdammers zodoende aan het langste eind trekken.

Van der Vaart voorspelt dat Ajax de aartsrivaal met 3-0 verslaat. "Ajax moet wel serieus opletten voor de counter. Daarin wordt de ploeg vaak geslacht. Feyenoord is daar sterk in, met snelle spelers voorin. Aan de bal vind ik ze oké, maar niet top. Ajax is daarin meer bedreven. Daarom denk ik dat we gewoon gaan winnen", aldus de oud-speler van Ajax.

Feyenoord heeft volgens Van der Vaart 'een enorm sterk team', maar individueel vindt hij de Rotterdammers slechts 'oké'. "Niet meer dan dat eigenlijk. Ajax moet wel serieus opletten voor de counter. Daarin wordt de ploeg vaak geslacht. Feyenoord is daar sterk in, met snelle spelers voorin. Aan de bal vind ik ze oké, maar niet top. Ajax is daarin meer bedreven. Daarom denk ik dat we gewoon gaan winnen."

De Klassieker van zondag kan zomaar cruciaal zijn in de strijd om de landstitel, stelt Van der Vaart. "Zeker als Ajax verliest. Dat mag sowieso niet gebeuren. Dan is het wel gespeeld, zeker als je kijkt naar de programma's van beide ploegen. Als Ajax wint, is het ook cruciaal. Dan staan de ploegen gelijk in punten, maar is Ajax er op doelsaldo langs."

FootballTransfersDe winnaar van de Klassieker is al zo goed als zeker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

elgenio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vraag me af wanner van der Vaart een wedstrijd gezien heeft. Typische Amsterdamse struisvogel politiek/

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Net als die Mario Been bij jullie !!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen