Veronica Offside eensgezind over mogelijke overstap Arne Slot naar Ajax

17 maart 2023, 21:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot zal niet overstappen van Feyenoord naar Ajax, zo is de verwachting van de tafelgasten van Veronica Offside. De trainer beleeft een droomseizoen met Feyenoord, dat nog uitzicht heeft op drie prijzen, en wordt geregeld aan Ajax gelinkt. Eerder deze week schreef NRC dat Ajax voorafgaand aan het huidige seizoen een serieuze poging deed om Slot los te weken bij Feyenoord. 

Martijn Krabbendam, clubwatcher bij Feyenoord namens Voetbal International, heeft dat nieuws zelf niet bevestigd gekregen. Hij sluit niet uit dat het klopt, maar acht het onmogelijk dat Slot rechtstreeks zou overstappen naar Amsterdam. "Nee. Er moet altijd een club tussen zitten, één of twee. Dan zou het kunnen. Hij heeft zelf gezegd dat hij het niet vindt passen om nu te doen."

Slot stond vorige maand in ieder geval in de belangstelling van Leeds United. Volgens De Telegraaf wilde de Premier League-club bijna 4 miljoen euro betalen aan Feyenoord voor de trainer, die zelf een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro kon opstrijken. Feyenoord was duidelijk toen Leeds aanklopte in Rotterdam: Slot is niet te koop. Zijn contract loopt door tot medio 2025. 

FootballTransfersFeyenoord dreigt een behoorlijk aantal sterkhouders kwijt te raken

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet Ajax ook niet aan beginnen !!!!

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet Slot niet overnemen, Arne Slot moet nog heul veel bewijzen dat hij een goede trainer voor een club als Ajax is. Slot, Bosz, Schreuder allemaal één pot nat. Laat Ajax trainers aantrekken uit het buitenland b.v., ze zijn er zat en zijn veel ervarener en beter dan een Arne Slot. Slot moet eerst genieten van zijn speelgoedje Feyenoord, maar eerst kampioen worden met Feyenoord. Het is niet helemaal zeker, omdat AZ ook zit aan te komen, misschien PSV ook, maar zeker Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen