Slechts 110 minuten in de Eredivisie, toch overtuigd: "Ik hoop dat Ajax mij koopt"

20 maart 2023, 19:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lorenzo Lucca hoopt ook volgend seizoen uit te komen voor Ajax. De 22-jarige spits wordt dit seizoen voor een huursom van één miljoen geleend van Pisa. Na dit seizoen kunnen de Amsterdammers hem voor tien miljoen euro definitief inlijven.

Het is nog maar de vraag of Ajax gebruik gaat maken van de koopoptie. Lucca komt vooralsnog namelijk weinig aan spelen toe in Amsterdam. De teller staat na 26 speelrondes in de Eredivisie op slechts 110 speelminuten, verdeeld over elf invalbeurten.

Lucca zelf ziet een langer verblijf in elk geval wel zitten. "Ik voel mij erg op mijn gemak in Amsterdam en vind het een mooie stad. Ik moet gewoon kalm blijven en mijn teamgenoten zo goed mogelijk helpen als de trainer mij nodig heeft. Ik hoop dat Ajax mij koopt, ik hier blijf en doelpunten ga maken", aldus de spits in gesprek met Mola TV.

Hoewel Pisa de eigenlijke werkgever van Lucca is, ziet de boomlange aanvaller zichzelf niet terugkeren naar zijn thuisland. "Mijn toekomst is niet in Italië", is hij stellig. "Het nationale team? Die vraag moet je niet aan mij stellen, maar aan degenen die daar verantwoordelijk voor zijn…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen