Laatste thuiswedstrijd Mbappé: superster voorafgaand aan duel uitgefloten door eigen fans

12 mei 2024, 21:57
Foto: © Imago

Kylian Mbappé werd zondagavond voorafgaand aan het thuisduel van Paris Saint-Germain met Toulouse uitgefloten door fans van de thuisclub. De steraanvaller kondigde afgelopen vrijdag zijn vertrek uit de Franse hoofdstad aan en speelt zondag zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes.

Afgelopen vrijdag deelde Mbappé een video via zijn social media waarin hij bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken bij PSG. De wereldster beschikt over een aflopend contract en heeft besloten dit niet te verlengen, wat hem niet in dank werd afgenomen door de supporters van de Franse landskampioen.

Artikel gaat verder onder video

Zo’n 45 minuten voor de aftrap van het duel in het Parc des Princes werd de opstelling van de thuisploeg opgelezen. Wanneer de naam van Mbappé wordt genoemd en op het scherm verschijnt, klinkt er een oorverdovend gejoel en gefluit vanuit de thuisvakken.

Overigens hebben de fans van PSG ook een mooi afscheid voor Mbappé voorbereid. Voor de aftrap hijst de harde kern van de Parijzenaren een enorm doek omhoog van het hoofd van de vertrekkende superster. Of Mbappé zijn laatste thuiswedstrijd ook met een overwinning kan bekronen, moet nog blijken. De aanvaller was zelf na acht minuten trefzeker, maar Toulouse kwam via Thijs Dallinga vijf minuten later weer langszij, wat ook de ruststand is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSG komt na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen