Gaat Willem II-coach Peter Maes de dansvloer op Ibiza onveilig maken? 'Als ik een drankje op heb...'

15 mei 2024, 19:23
Foto: © Imago

Het Willem II van coach Peter Maes heeft een welverdiende vakantie geboekt naar Ibiza. Afgelopen vrijdag werden de Brabanders tot kampioen van Keuken Kampioen Divisie-seizoen 23/24 gekroond, en binnen één week zal de selectie van Willem II op Ibiza verschijnen. Maes zal naar verluidt ook mee gaan feesten.

Van beachclub Ushuaïa op Ibiza heeft de Belgische coach nog nooit gehoord. “In welk land ligt dat? Ik heb geen idee. Dat zal denk ik met mijn leeftijd te maken hebben. Ze hebben mij er waarschijnlijk ook niet over verteld, wat ik denk niet dat ze daar pottenkijkers willen”, aldus de trainer van Willem II, die wellicht mee gaat feesten op het Spaanse eiland.

Artikel gaat verder onder video

Op de vraag van ESPN of de oefenmeester van de Tilburgers de dansvloer nog even onveilig gaat maken is Maes niet terughoudend. “Ik denk als ik een glaasje opheb, dat ik dan wel goed meedoe, maar ik heb wel recuperatie nodig achteraf”, vertelt de coach van Willem II lachend voor de camera van ESPN.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart kijkt Van Basten aan: ‘Hij is de énige die jou hier aan tafel heeft omgeluld’

Rafael van der Vaart lacht: "Hij heeft één avond hier gezeten met jou… Volgens mij is hij de enige persoon die jou omgeluld heeft."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen