Basis Oranje tegen Denemarken lijkt vast te staan

11 juni 2010, 12:50   Bijgewerkt: 11 juni 2010, 13:27

Bert van Marwijk lijkt zijn puzzel compleet te hebben. Tijdens de training liet de coach vrijdag zijn selectie een partijspel elf tegen elf spelen en het moet gek lopen willen de spelers zonder hesje maandag niet in het veld staan tegen Denemarken.

Rafael van der Vaart lijkt, op de basis van het partijspel, de concurrentiestrijd met Ibrahim Afellay voor de positie links voorin gewonnen te hebben. Hij vormt een voorhoede met Robin van Persie (spits), Dirk Kuyt (rechtsbuiten) en Wesley Sneijder (nummer tien). Op het middenveld en de verdediging kiest Van Marwijk voor de namen die, op basis van de afgelopen weken, al verwacht werden. 

Van Marwijk wil niet bevestigen dat dit de opstelling wordt, maar ontkent het ook niet. "Ik wil er eigenlijk niks over zeggen, maar jullie zijn niet blind. Als jullie de training gezien hebben, kunnen jullie je eigen conclusies wel trekken."

Verwachte opstelling Nederland: Stekelenburg; Van Bronckhorst, Heitinga, Mathijsen, Van der Wiel; Van Bommel, De Jong; Van der Vaart, Sneijder, Kuyt; Van Persie

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen