Bakkal over 'bijt' Suarez: "Beelden spreken voor zich"

21 november 2010, 08:47   Bijgewerkt: 21 november 2010, 08:57

Luis Suarez moet vrezen voor een lange schorsing. In de slotfase van de topper tegen PSV (0-0) ging de aanvoerder van Ajax helemaal door het lint en beet hij tegenstander Otman Bakkal in de schouder. Het incident ontging scheidsrechter Björn Kuipers, maar de tandafdruk in de schouder van Bakkal sprak boekdelen.

Bakkal zelf wilde na afloop van de wedstrijd niet vooruit lopen op een eventuele schorsing voor Suarez. "De slotfase was nogal hectisch, er was veel tumult. Dan gebeuren er wel eens dingen", zei hij tegen FCUpdate.nl. Hij wilde niet ingaan op de vraag of hij inderdaad gebeten was. "Als er tv-beelden van zijn, spreken ze voor zich."

Over het opmerkelijke moment met Suarez wilde Bakkal dus weinig kwijt, over de wedstrijd was hij spraakzamer. "We hebben misschien wel nagelaten om hier te winnen", luidde zijn analyse. "Zeker als je naar de tweede helft kijkt, we hebben toen voldoende kansen gehad op de 0-1. Maar al met al wat dit een prima avond voor ons, zeker als je het resultaat van FC Twente (1-2 verlies, red.) in ogenschouw neemt."

Door het verlies van Twente staat PSV nu drie punten los van de Tukkers. Het gat naar Ajax blijft zes punten. De Amsterdammers staan nu in punten gelijk met AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen