Vertonghen: "Leuke poule met kansen"

Koen Freriks
25 augustus 2011, 20:02

Jan Vertonghen vindt dat Ajax best goed heeft geloot. Met Real Madrid treft het natuurlijk een tegenstander van een andere klasse, maar de aanvoerder van de landskampioen ziet tegen Olympique Lyon en vooral Dinamo Zagreb kansen. "Een leuke poule met mogelijkheden”, vindt de Belg.

Vooraf had Vertonghen voor de tegenstander uit pot 1 wel voorkeuren. "Manchester United of FC Barcelona, want Real Madrid hebben vorig seizoen we al gehad. Maar Real Madrid blijft natuurlijk een prachtige club om tegen te spelen. Ik ben er wel blij mee. Vorig jaar was ik voor de uitwedstrijd geschorst, dus ik hoop fit te blijven en dan daar in Bernabeu revanche te kunnen nemen. Maar dat zullen de anderen ook hebben", zegt Vertonghen op de website van Ajax.

De andere topploeg die Ajax treft is Olympique Lyon. "Ik hoorde dat die ploeg zich al elf jaar plaatste voor de Champions League, dus dat is echt een goede ploeg. Ik ken ze alleen van tv en dan vooral van de Champions League, want aan de Franse competitie wordt weinig aandacht besteed in Nederland. Al met al had de tegenstander uit pot 2 slechter gekund."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen