Messi bezorgt Bayer onvergetelijk schoolreisje

7 maart 2012, 22:34   Bijgewerkt: 7 maart 2012, 22:49

FC Barcelona heeft Bayer Leverkusen een geweldig pak slaag gegeven in de achtste finales van de Champions League. In het eigen Camp Nou denderde de Catalaanse sneltrein woensdag met 7-1 over de arme Duitsers. Lionel Messi scoorde vijf keer en vestigde daarmee een record.

In het kamp-Leverkusen zal men ongetwijfeld van hetzelfde verhaal gedroomd hebben, maar in de Duitse pers heerste toch vooral de stemming van het maken van een schoolreisje. En dat werd het ook. Aan een formidabel pretpark, om precies te zijn.

Want Barcelona speelde weer oogstrelend voetbal, met Lionel Messi als meest geniale attractie. Na enkele gemiste kansen, opende de Argentijn na een kwart wedstrijd de score. Xavi stuurde de balvirtuoos op het juiste moment diep met een mooie steekbal, met een wippertje over Bayer-goalie Bernd Leno maakte Messi het af: 1-0. Op slag van rust zorgde hij ook voor de 2-0.

Wat Leverkusen tegenover het Barça-geweld kon stellen? Weinig. Pas in de extra tijd kon Karim Bellarabi, op fraaie wijze, de Duitse eer redden. Verder stonden ze erbij en keken ze ernaar. Ze lieten alles op zich afkomen, zoals het hoort bij een schoolreisje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen