Mourinho: ''De beste spelers kunnen missen''

26 april 2012, 08:02

José Mourinho kan een derde Champions League-titel voorlopig vergeten. Tegen Bayern München spatte de droom van de Portugese coach om ook met Real Madrid de cup met de grote oren winnen te halen, na strafschoppen uiteen.

Na afloop van de kraker in Bernabeù toonde Mourinho zich een sportief verliezer. ''Dit hoort bij voetbal. De jongens hebben het fantastisch gedaan tegen dit sterke Bayern, we misten alleen net een beetje kracht. Toen het 2-1 stond, waren beide teams vooral bang om een fout te maken en werd het een tactische wedstrijd'', aldus de coach.

In de beslissende strafschoppenreeks faalden maar liefst drie Real-spelers, onder wie Cristiano Ronaldo. ''Na twee uur op de limiet spelen, is het niet gemakkelijk om een penalty te benutten. Een speler die een penalty durft te nemen, is een speler zonder angst. Ik ben trots op mijn spelers. Zelfs de beste spelers, zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, kunnen missen. Dat hoort bij de sport, dat hoort bij het leven.''

''We wilden de finale heel graag halen, ik vind het vooral jammer voor mijn spelers dat het niet gelukt is. Maar we moeten sterk zijn. Vorig jaar wonnen we de Copa del Rey, als we dit jaar landskampioen worden hebben we toch weer een stap gezet'', stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen